Pastinaksouffle - Pastinak souffle
Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne og pastinakkerne og snit dem i mindre stykker. Kog dem meget møre i usaltet vand.
Mos dem med revet os, creme fraiche, æg, salt og peber. Kom mosen i fire smurte portionsforme eller en større form. Drys med rasp og sesamfrø og evt. et par små smørklatter. Bag det i ovnen ved 200 grader til overfladen er smukt gylden, ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 12220 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne