Massis æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Riv æblerne og læg dem til side i en skål.
Smelt smørret og lad det køle lidt af. Pisk æggene lyst og skummende med sukkeret og tilsæt det smeltede smør. Hæld derefter æggeblandingen over i en skål med mel og bland grundigt til en fast og smidig dej. Tag 2/3 af dejen og tryk den ud i en bradepande på 20 x 20 cm. Tryk dejen ca. 1 cm op af kanten på formen. Drys et lag kanel ud over og dæk hele dejen med kanel. Fordel de revne æbler på dejen og drys kanel udover æblerne. Smuldr den resterende del af dejen (1/3) ud over æblerne og tryk det lidt ned. Bag den i en forvarmet ovn ved 200 grader C. i ca. en halv time. Tips: Spis kagen med flødeskum eller creme fraiche tilsat lidt flormelis. |
|
Opskriften er vist 8200 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Kavian - 2007-01-04 20:37:54 Mmm... Den bedste æblekage jeg har smagt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne