Sønderjydsk kringle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Chalotte Indsendt : |
|
|
Margarine og gær smuldres i mel. Sukker tilsættes. Det hele samles med æg. Æltes godt. Dejen spredes ud på bordet. Fyldet røres sammen med en gaffel og smørres på dejen. Dejen lukkes omkring fyldet, pensles med æg og drysses med perlesukker. Bagetid: 20 minutter ved 200 grader.
Tips: Bemærk: hævning ikke nødvendigt. |
|
Opskriften er vist 23301 gange,
og udskrevet 506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2008-04-19 15:10:20 kom noget kanel, æbler og rosiner i, det gør den bar så god, det er prikken over i'et. anonym - 2008-02-16 13:30:40 Er god og hurtig kringle, jeg laden den hæve lidt, synes ellers at den bliver lidt for "fast". Sandra - 2008-01-25 11:52:36 Mit bud er at der menes sukker.. Men at der er blevet trykket på den forkerte knap. Annette2 - 2007-05-26 09:02:36 Der står der skal 50 g summer i fyldet, hvad er det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne