Sunde saftige grillspid
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Asien Indsendt af : Katrine Indsendt : Red : |
|
|
Mariner kyllingekødet i marinaden bestående af presset lime, revet ingefær, presset hvidløg, finthakket chili, frisk timian og olivenolie. Kødet kan ligge natten over i køleskabet i en pose med marinaden, eller du kan marinere det en time før det lægges på grillen. Smagen intensiveres jo længere kødet marineres.
Inden kødet skal på spiddet skæres det i ensartede tern. (Husk hvis du bruger træspid at lægge dem i vand 1/2 time før brug). Sæt skiftevis et stykke kylling og et stykke ananas på. Drys med kokos mel. Server med fx gulerødder og forårsløg skåret i tynde stænger grillet i bakke og inden servering overhældt med en smule sojasauce. Tips: Denne opskrift er uden kulhydrater og stivelse og derfor velegnet som slankemad eller god hvis man er på udrensningskur (detox). Sørg dog for der ikke er tilsat glukose sirup til kyllingefileterne. |
|
Opskriften er vist 8933 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-02-14 21:51:59 guuuuf |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne