Marineret kyllingesalat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : karno Indsendt : Red : |
|
|
kyllingebrystet optøes og koges i 10 min. i vand tilsat løg, bladselleri, persille og salt.
kyllingebrystet af køles og skindet pilles af. skær kødet i tynde strimler og læg det i et halvdybt fad.
marinaden piskes sammen og hældes over i fadet.
kylingebrystet marineres i 10-12 timer i køleskabet.
derefter steges det på panden 5 min på hver side.
kylingebrystet blandes sammen med salaten og tomater.
tag halvdeln af marinaden og held over salaten lige før severing.
Tips: Tilbehør: flutes |
|
Opskriften er vist 11323 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne