Mørbradfad med gorgonzolasauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : joeson Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 207425 gange,
og udskrevet 8589 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Randi Pedersen - 2015-10-04 18:14:25 Kan retten laves og fryses? Har ikke så megen erfaring med gorgonzolasauce og frysning 😊 Per - 2014-03-09 15:09:52 Fantatisk god ret, jeg vider udviklede lidt på den, med lidt hvidvin i sovse, så bringer det en mere rund smag ind i mørbrad gorganzolasovsen. :D fritere evt, persillen til topping. anonym - 2013-08-29 17:45:30 Har lavet den med ligeså stor med koteletter :-) da de er en smule billigere. Ingelise - 2011-01-11 09:58:00 Rigtig gpod ret, men mean kan undlade og hælde al sovsen oger men gemme noget til at servier til maden da sovsen bliver ret tynd når der har været i ovnen. Ulla - 2010-10-15 19:43:11 Fantastisk opskrift. Har brugt den flere gange. Folk, der mener, at de ikke kan lide ost, spiser den med velbehag. Man kan med fordel lave dobbelt portion sovs - den bliver spist! Søren - 2010-06-07 16:56:53 Det er den eneste måde at lave en svinemørbrad den er bare super lækker vi får den tit. Pia Meiner - 2010-02-20 11:03:08 Super lækker gæsteret, fik den med ris og pasta til, så kunne folk selv vælge. Det hele kan laves i forvejen så man kan hygge med gæsterne når de kommer! - Hvis der bliver rester, er de ekstra gode dagen efter :) anonym - 2008-10-10 08:13:32 Virkelig en god ret, tag evt lidt rouquefort og smelt i sovsen samtidig med gorganzolaen, det forringer i hvert fald ikke smagen:) Janne - Ølstykke - 2007-12-16 18:53:39 Den er bare supergod - lav dobbelt portion sovs - den smager bare himmelsk Ulla - 2007-11-17 20:19:18 Den er fantastisk, også selvom man ikke er til gorgonzola. Det er vi bestemt ikke, men når det smeltes i fløde smager det bare super lækkert. Anja - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig god, hvis man er til gorgonzola. lav rigeligt med sovs, hvis du serverer ris til. Frisk pasta er også godt til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne