Foreller med krydderurter

Foreller med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 store eller 4 små portionsforeller
1 bdt.hakket persille
1 bdt.finthakket dild
1 tsk.salt
1.5 dl.tør hvidvin eller fiskebouillon
 jævning
 
Opskrift:
Forellerne skrabes og renses. Drysses indvendig med salt og fyldes med persille og dild (gem lidt til sovsen). Lægges i et ovnfast fad, og hvidvin eller bouillon hældes ved. Tilberedes ved 200 grader i ca. 20 min. afhængig af fiskenes størrelse. Skyen fra fisken jævnes, og der tilsættes dild.





karakterer:
Opskriften er vist 26315 gange,
og udskrevet 671 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu