Hestebøf med blandet salat
Hovedingrediens : Hestekød - Diverse hestekød Indsendt : Red : |
|
|
Form 4 bøffer af hestekødet
Kom dem op på en fedtfri pande og lad dem stege til de er gyldenbrune i farven
Tilsæt derefter krydderier og salt og lad bøfferne stege færdig
Lav en blandet salat og server til
|
|
Opskriften er vist 28824 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (131 stemmer) |
|
Kommentarer Viva - 2020-03-26 00:27:47 I min barndom i 60'erne fik vi altid hestekød i stedet for okse, som var meget dyrere. Da jeg smagte oksekød og lugtede til det under tilberedning, kunne jeg slet ikke lide det. Nu slagter min veninde en ældre islandsk hest, og jeg har lagt billet ind på en del hakkekød, som skal laves til grillpølser. Jeg smagte hestekødspølser på en rideferie på Island, og de smagte skønt mie - 2012-12-18 13:51:46 smager super godt. vi laver dem tit på grillen med bacon om, en klat smør på, og så pakket i sølvpapir, så blvier de rigtige gode. og jo vi har selv heste og rider meget, men alligevel spiser vi næsten ikke andet end hestekød. Hellere spise hestekød, end at støtte de lange transporter til udlandet med slagteheste fordi danskerne ikke vil spise hest. Marianne i Frankrig - 2012-08-03 14:06:33 altså hvis jeg havde en kælegris eller ko kunne jeg da heller ikke spise dem - men jeg kender jo ikke de heste som jeg spiser og det smager bare godt. Odd - 2012-01-09 13:35:32 Hestekød har den store fordel at det altid er mørt, om det kommer fra et føl eller et gammelt øg. - Det er en evne som heste har! :-) De fleste der har smagt hestekød beklager sig over den søde smag. - Det er som regel fordi det ikke er tilberedt med rigelige mængder frisk kværnet peber. Når kødet er tilberedt med en passende mængde frisk peber forsvinder den søde smag, og tilbage er nok noget at det mest vidunderlige kød der kan skaffes!!! Mums!!! Der er ikke meget kød der kan konkurrere med fløde/smørstegte hestebøffer! - Måske kun mjød/urtemarinerede hestebøffer!!! ;-) Vh Odd Heste Elskeren - 2011-06-03 14:11:40 Kan ikke få mig selv til bare at tænke på det.. Har min egen pony, og ville ALDRIG kunne spise hende ;( Uknowendude - 2010-05-19 13:32:06 Kænguro er også noget af det bedste når det er lavet godt!! ;) anonym - 2010-04-03 20:29:38 jeg köber altid heste ribey, man faar intet bedre....mmmm! gorgonzola er altid godt med hesteköd, og svampe. F.eks.: svampepurre og gorgonzolasovs, en bagt kartoffel med hvidlög... det kan ikke gaa galt ;) anonym - 2009-09-27 17:52:39 jeg har selv begyndt at spise hest, da det smager godt (mere "vildtsmag") og det er meget billigere (jeg bor i norge). Jeg har så fundet ud af at jeg bedre kan lide hakket hestekød, end hele hestebøffer, da jeg så kan tilsætte lidt mere fyldstof (havregryn, æg, krydderier f.eks. Kød er VIRKELIGT dyrt her) og så få en smag der passer mig rigtig godt. Hvidløg, chili, salt og peber er en god kombo her i huset. Jeg laver også en "mexikansk" udgave, hvor jeg tilsætter det hakkede kød en færdig-mexikrydderi-blanding i panden. Det giver en dejlig tortilla! Hestepigen - 2009-01-31 17:50:45 Selvfølgelig skal man da spise hest. Det er det af vores husdyr der har haft det bedste liv! joeson - 2008-11-01 00:09:31 Her i Østjylland er prisen ca. 80. kr. for 2 kg. hakket hestekød, men kan anbefale hele bøffer, faktisk som engelske bøffer *ss* anonym - 2008-03-22 12:16:44 har din slagter altid hest liggende eller må du bestille det? jeg synes det er enormt svært at finde opskrifter på hest. hvad ligger priserne på, for hestebøffer? kathrine - 2007-10-02 17:00:50 lyder godt, men går til ridning;) så det er slet ikke mig! jeg har selvfølgelig også et helt andet forhold til heste Marianne i Frankrig - 2007-07-27 19:29:35 Det smager 10 gange bedre end okse - kan du spise sådan en, kan du vel også spise en hest hunden - 2007-04-03 10:40:18 dhar aldrig smagt et, og kunne heller ikke tænke mig det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne