Æbler med ribsgele
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog vand, sukker og citronsaft sammen. Skræl æblerne, halvér dem, og fjern kernehuset. Læg æblerne i sukkerlagen, og damp dem knap møre (kan også gøres i mikroovn, ca. 3 minutter ved fuld effekt). Lad dem blive kolde i lagen.
Lad den dryppe godt af, og arrangér dem med lidt gelé i hver. |
|
Opskriften er vist 43649 gange,
og udskrevet 891 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Jonna hansen - 2011-12-11 10:53:49 Kan man lave dem dagen før, hvis ja hvordan med opbevaring. Per - 2011-12-01 12:49:57 Vælg et æble som ikke koger ud. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne