Æbler med ribsgele

Æbler med ribsgele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Æbler med ribsgele, billede 4 Æbler med ribsgele, billede 1 Æbler med ribsgele, billede 2 Æbler med ribsgele, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æbler, syrlige 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kog vand, sukker og citronsaft sammen. Skræl æblerne, halvér dem, og fjern kernehuset. Læg æblerne i sukkerlagen, og damp dem knap møre (kan også gøres i mikroovn, ca. 3 minutter ved fuld effekt). Lad dem blive kolde i lagen.

Lad den dryppe godt af, og arrangér dem med lidt gelé i hver.





karakterer:
Opskriften er vist 43649 gange,
og udskrevet 891 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1225 (291 kcal)
KJ pr. Pers. 306 (72 kcal)
Vægt ialt 556 gram
Vægt pr. Pers. 139 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 220 KJ (52 kcal)
Protein 0.2 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 13.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-11 10:53:49
Kan man lave dem dagen før, hvis ja hvordan med opbevaring.

  -   2011-12-01 12:49:57
Vælg et æble som ikke koger ud.