Gratinerede Portobellosvampe med pinjekerner
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Adam Indsendt : |
|
|
Hak persillen groft. Læg svampene på bagepapir på en bradepande med bunden opad. Hæld olivenolie m. hvidløg på, drys parmesanost i et tykt lag sammen med hakket persille og pinjekerner. Del hver svamp i 4 dele. Bages midt i forvarmet ovn på 200 grader (varmluft), 225 grader(konventionel) i 8 minutter.
Serveringsforslag: Server alene som ren appetizer eller ved siden af/oven på spaghetti eller frisk pasta vendt i lidt olivenolie. |
|
Opskriften er vist 14645 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Toria - 2018-09-10 22:06:38 Smager himmelsk. Mine gæster var vilde med denne ret. Pyntede med bacon i tern. Guf guf |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne