Æblekage med honning og kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Joan Hansen Indsendt : Red : |
|
|
margarine og honning røres godt med kanel. Æggene tilsættes et ad gangen, melet blandes med bagepulveret og røres i derefter mælken. Æblerne befries for blomst, stilk og kernehus skæres i 1 cm tern og vendes i dejen der kommes i en bradepande 20 x 30 cm. drysses med perlesukker og bages midt i ovnen ved 190 grader i ca. 25 min.
Tips: smager himmelsk lun med cerme fraiche |
|
Opskriften er vist 10511 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Annette Christensen - 2019-10-15 20:42:17 Super lækker og svampet. Rørt sammen på nærmest ingen tid. Bliver ikke tør👍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne