Hotte sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt af : Hanne Larsen Indsendt : Red : |
|
|
Stanniol smøres med olie, der hvor silden skal være.
Silden smøres indvendig med sennep, foldes sammen, og drysses med salt på ydersiden.
Silden pakkes ind i staniolen.
Pakken steges i bålets gløder.
Tips: Passer godt sammen med pandebrød, da begge ting er hurtigt lavet. |
|
Opskriften er vist 7856 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne