Kogt torsk med rosa løgsovs
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Skyl torskeskiverne.
Bring en gryde vand i kog med salt, et par laurbærblade og 6-8 hele peberkorn.
Læg fiskestykkerne i sluk under gryden, læg låg på og lad fisken trække i den varme lage på eftervarmen i ca. 15 minutter eller til den er hvid og fast og let lader sig dele i flager.
Rosa løgsovs: Bring mælken i kog i en lille tykbundet gryde og lad lægskiverne simre sagte i den i 10 minutter. Tilsæt cheasy-sauce sammen med de hakkede rødbeder og kapers. Smag til med citronpeber. Lad sovsen småkoge endnu et par minutter. Tag fiskestykkerne op på et varmt fad med en hulske og fjern evt. skind. Øs lidt sovs over fisken og server resten til sammen med nykogte kartofler og ærterne, som er kogt 3 minutter i letsaltet vand tilsat 1 laurbærblad |
|
Opskriften er vist 5732 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2006-12-16 07:53:38 kan æblegrød konserveres? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne