Rabarbersovs
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblejuice, honning og bouillonterning.
Sigt sovsen, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i den sigtede sovs under omrøring, og kog sovsen igennem. Server sovsen lun. |
|
Opskriften er vist 17254 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne