Rabarbersovs

Rabarbersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarbersovs, billede 4 Rabarbersovs, billede 1 Rabarbersovs, billede 2 Rabarbersovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Rabarber, renset vægt
5 dl. Æblejuice
2 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 Bouillonterning, fisk 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblejuice, honning og bouillonterning.

Sigt sovsen, når rabarberne er kogt ud.

Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i den sigtede sovs under omrøring, og kog sovsen igennem.

Server sovsen lun.





karakterer:
Opskriften er vist 17353 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1073 (255 kcal)
KJ pr. Portion 1073 (255 kcal)
Vægt ialt 358 gram
Vægt pr. Portion 358 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 299 KJ (71 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 17.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu