Italiensk farsbrød 03

Italiensk farsbrød 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Lykke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.flæskefars 10%
250 g.Champignon
1 løg
2-3 spsk.rasp
2 ds.hakkede tomater
2 pk.bacon i skiver
 mælk
1-2 spsk.hvedemel
1 æg
1-2 tsk.paprika
 salt
 peber
2.5 dl.fløde
1 tsk.ribsgele
 
Opskrift:
Champignonerne hakkes i små stykker og halvdelen tages fra til farsen den anden halvdel kommes i en gryde til saucen. Halvdelen af løget rives på rivejern - den grove side til farsen og den halvdel hakkes fint og kommes i gryden sammen med champignonerne.

Farsen røres med æg, mælk, rasp, løg, champignon samt salt og peber røres godt sammen. Farsen skal være lidt mere fast end frikadelle fars.

Farsen skal stå og hvile i ca. 1/2 time. Herefter tages et ovnfast fad og farsen formes som en tyk pølse og dækkes med bacon (man kan evt. drysse lidt paprika på toppen).

Herefter hældes de flåede tomater over og hele herligheden sættes i ovnen på 175 grader i ca. 1 time. Når farsbrødet er gennemstegt tages det ud af ovnen og væden hældes gemmes til saucen.

Saucen - løg og champignoner steges i lidt smør og væden fra kødet hældes i. Der suppleres med ca. 1/4 l fløde. Det hele koges op og jævnes. Smages til med salt/peber/paprika og en lille smule ribsgele.

Tips:

Retten er en lidt tung ret og kan med fordel serveres sammen med let tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 16516 gange,
og udskrevet 461 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-11 19:54:55
fantastik min familie synes den er helt vild god og det gør jeg selvfølgelig også Krammer fra mig!