Bagte rabarber med jordbærcreme

Bagte rabarber med jordbærcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 rabraber
 vand
1 dl.sød vin
150 g.sukker
2 kanelstænger
1 tsk.stødt kanel
1 bakkejordbær
4 spsk.flormelis
3 dl.piskefløde
1 vanillestang + marven
 mynte
 
Opskrift:
Skær rabarberne ud i ca. 5 cm tynde stænger. Blancheres i vand i ca. 1 minut. Tages op og lægges i et ildfast fad. Drysses med sukker, kanel og kom vin på. Sættes i en forvarmet ovn ved 180° til de er sprøde ca. 10 minutter. Tages ud og afkøles. Hæld væden fra og kog ned.

Pluk og skyl jordbær. Skæres i skiver, drys med flormelis. Lad det trække 15 minutter.

Moses med en gaffel. Pisk fløden med marven fra vanille. Vend jordbærrene i fløden. Sættes på køl.





karakterer:
Opskriften er vist 21513 gange,
og udskrevet 415 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-04 21:21:25
Savner meget hvordan det skal serveres, og hvad man skal bruge den indkogte saft til. Er lidt famlende.

  -   2012-05-18 13:05:46
Mangelfuld påskrift...desværre.

  -   2011-05-07 14:36:28
Er det ikke tilladt at tænke lidt selv mht. at lave den færdige "kage". Kirsten? Der er i øvrigt slet ikke tale om en kage her!

  -   2010-06-12 21:05:29
Gider ikke lave den når man ikke gider tage et billede af den færdige kage