Bagte rabarber med jordbærcreme
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Skær rabarberne ud i ca. 5 cm tynde stænger. Blancheres i vand i ca. 1 minut. Tages op og lægges i et ildfast fad. Drysses med sukker, kanel og kom vin på. Sættes i en forvarmet ovn ved 180° til de er sprøde ca. 10 minutter. Tages ud og afkøles. Hæld væden fra og kog ned.
Pluk og skyl jordbær. Skæres i skiver, drys med flormelis. Lad det trække 15 minutter. Moses med en gaffel. Pisk fløden med marven fra vanille. Vend jordbærrene i fløden. Sættes på køl. |
|
Opskriften er vist 21513 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Maiyanne - 2013-07-04 21:21:25 Savner meget hvordan det skal serveres, og hvad man skal bruge den indkogte saft til. Er lidt famlende. anonym - 2012-05-18 13:05:46 Mangelfuld påskrift...desværre. KokkenK - 2011-05-07 14:36:28 Er det ikke tilladt at tænke lidt selv mht. at lave den færdige "kage". Kirsten? Der er i øvrigt slet ikke tale om en kage her! Kirsten - 2010-06-12 21:05:29 Gider ikke lave den når man ikke gider tage et billede af den færdige kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne