Rabarber med smulredej

Rabarber med smulredej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarber med smulredej, billede 4 Rabarber med smulredej, billede 1 Rabarber med smulredej, billede 2 Rabarber med smulredej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.rabarber
75 g.sukker
1 spsk.kartoffelmel
2 tsk.Vaniljesukker
 
 Smuldredej:
250 g.hvedemel
75 g.smør
75 g.sukker
 
Opskrift:
Rabarberne skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vaniljesukker. Hældes i et smurt ildfast fad.

Dejen smuldres sammen af mel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne.

Bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

Serveres med vaniljeis eller flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 34292 gange,
og udskrevet 1348 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-29 16:23:36
smager super ... kom et par æbler i også og inden kartoffelmel

  -   2005-01-01 01:01:01
Ps. Smager godt med lidt hasselnødder blandet i smulredejen. Ummm ;0)

  -   2005-01-01 01:01:01
Super opskrift. Dejlig sommer dessert, der er frisk og nem at lave. 30 min. efter at gæsterne er ankommet kan der stå en dejlig hjemmebagt tærte klar til indtagelse. Pas på for den er vanedannende;0)