Rabarber med smulredej
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vaniljesukker. Hældes i et smurt ildfast fad.
Dejen smuldres sammen af mel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne. Bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter. Serveres med vaniljeis eller flødeskum. |
|
Opskriften er vist 34292 gange,
og udskrevet 1348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer majsen - 2010-05-29 16:23:36 smager super ... kom et par æbler i også og inden kartoffelmel Majken Svendsen - 2005-01-01 01:01:01 Ps. Smager godt med lidt hasselnødder blandet i smulredejen. Ummm ;0) Majken Svendsen - 2005-01-01 01:01:01 Super opskrift. Dejlig sommer dessert, der er frisk og nem at lave. 30 min. efter at gæsterne er ankommet kan der stå en dejlig hjemmebagt tærte klar til indtagelse. Pas på for den er vanedannende;0) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne