Rabarberkompot med vanilie

Rabarberkompot med vanilie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kompot

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.vinrabarber
2.5 dl.vand
175 g.sukker
1 Vaniljestang
 
Opskrift:
Skyl rabarberstilkene og skær fod og blad at. Skær stilkene i 2 cm. lange stykker. Kog en lage af vand, sukker og flækket vanille. Kom rabarberstykkerne i lagen og bring det langsomt til kogepunktet. Tag gryden fra varmen og lad det trække et kvarter.

Tag forsigtigt rabarberstykkerne op af lagen og kom den i serveringsskålen. Kog lagen lidt ind og hæld den over rabarberne.

Tips:

I stedet for at koge en lage kan rabarberstykkerne lægges i et ovnfast fad og overdrysses med sukkeret. Læg evt. folie over. Rabarberstykkerne mørnes i ovnen ved 150 grader i ca. 1 kvarter, eller til de begynder at safte.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarberkompot

karakterer:
Opskriften er vist 12563 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu