Rabarberkompot med vanilie
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Skyl rabarberstilkene og skær fod og blad at. Skær stilkene i 2 cm. lange stykker. Kog en lage af vand, sukker og flækket vanille. Kom rabarberstykkerne i lagen og bring det langsomt til kogepunktet. Tag gryden fra varmen og lad det trække et kvarter.
Tag forsigtigt rabarberstykkerne op af lagen og kom den i serveringsskålen. Kog lagen lidt ind og hæld den over rabarberne. Tips: I stedet for at koge en lage kan rabarberstykkerne lægges i et ovnfast fad og overdrysses med sukkeret. Læg evt. folie over. Rabarberstykkerne mørnes i ovnen ved 150 grader i ca. 1 kvarter, eller til de begynder at safte. |
|
Opskriften er vist 12532 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne