Abemad med råcreme
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : sheila Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 577400 gange,
og udskrevet 7172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (418 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-05-08 17:08:21 Hvor mange procent skal piskefløden være på? Berit Møller - 2016-05-16 22:25:03 Fantastisk opskrift. Virkelig nem at bruge. Det smagte helt vidunderligt. Anonym - 2015-07-04 17:14:21 Jeg ved ikke om det er mig det gjorde et eller andet men Synes mere det smager af risalamandel/flødeskum indtil men puttede mere sukker i osv :) Men ellers rigtig især når der kommer frugter i :) Betina - 2015-04-11 20:18:40 Smager dejligt, omend noget fed i det. anonym - 2013-11-24 01:49:51 Fuldstændig som vi kender den. Lækker lækker lækker men naturligvis med chokoladestykker i:-) anonym - 2013-03-16 19:07:23 Kan man ikke bruge vanlige sukker? Og hvor meget skal man bruge ?:) anonym - 2012-10-13 18:54:11 den var rigtig god :) kan klart anbefales, vi fik is til. men kan også sagtens spises uden. me - 2012-09-01 11:48:30 den ser super lækker ud. glæder mig til at prøve at lave den - ikke mindst at smage den. Linse K - 2012-08-15 16:59:13 Mmm det er en super dessert lavede den lige med Ditte pigen;) Hedvig - 2012-08-10 21:22:11 Hvis det skal være sundere kan man evt bruge ymer eller tykmælk istedet for noget af fløden - jeg brugte ca halv halv og det smager godt. Rester kommer jo bare i fryseren, så har man en dejlig frugt is! SMUKKE MOR & CO. - 2012-06-22 22:47:57 Lavet til efter skole snack til fødselsdag. Pigerne elskede det (vi valgte vores farvorit frugter) Råcremen super lækker. Pas på fløden ikke har fået det mindste frost for så ligner det pludder pladder og så er det en ommer anonym - 2012-06-16 19:49:50 Så prøvede jeg denne opskrift på råcreme, og fuck det er noget lort! Så smider jeg et Pat æbler, bananer, vindruer, og apelsiner i, og så begynder det hele at skille!! Alt væksten fra cremen ligger i bunden, og tørre flødeklumper hænger på frugten!! Lorte opskrift! Isabella - 2012-03-26 19:01:59 Den råcreme lyder vildt lækker!!! Skal lave den med min mor og far på Torsdag! Det vil jeg glæde mig super meget til! :-) paula - 2012-01-04 15:25:06 Hej jeg er meget glad for at kigge ind på den her side det var så lækkert CM - 2011-10-19 13:56:57 Vi har brugt Cheasy 0,1% med vaniljesmag. Det virkede faktisk rigtig godt :) anja - 2011-07-07 02:02:30 Prøv at smelte noget chokolade og bland det i flødeskum. Tilsæt evt. lidt hakket chokolade også, så er den lige i skabet :-) Sidsel - 2011-04-06 15:19:04 Verdens bedste Råcreme nogensinde.. Mums hvor det bare smager dejligt :) Caroline. - 2011-03-29 12:52:34 Behøver man æggeblommerne :D? anonym - 2011-02-02 17:05:04 Lækkert lækkert lækkert ! helene - 2010-05-15 22:40:27 Det er bare en rigtig go råcreme... den smagte vildt godt! Mathias - 2010-02-05 11:34:40 Råcremen er det samme som vanilleis man skal bare fryse den ned smager herligt rune - 2010-02-03 18:41:28 virkelig lœkker prøv den (: ... - 2009-04-10 16:40:37 Begge dele smager fantalisktisk ! <3 anonym - 2009-03-13 08:55:51 Ikke tosset.. Man kan også tilsætte lidt mørk chokolade, fx. orange stænger fra Toms.. anonym - 2009-03-07 17:28:08 prøv evt. også med lidt bananer anonym - 2009-03-07 17:27:12 umh.. det var da bare rigtig god, kan anbefales! især når det hele blir spist i sammenhæng :) ulla - 2009-01-22 18:37:47 det var den bedste rå cream jeg har smakt EP - 2008-10-31 19:34:40 Lækkert. Brugte cremefine og sødemiddel i stedet, for at få den fedtfattig. Smagte fantastisk! Chelle - 2008-09-01 13:16:27 Lavede den igår. Super lækker råcreme. Tilføjede dog hakket mørk chokolade. Den gik lige ind hos gæsterne.... charlotte clausen - 2008-06-05 15:08:48 det lyder meget lækkert,skal lave den til en hyggelig middag på lørdag så den vil jeg glæde mig til at lave/smage;) hilsen charlotte:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne