Rabarbertærte med marengs
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom mel, sukker, vanillesukker og margarine i skålen til foodprocessoren. Findel med kniven. Saml dejen med æggeblommer og evt. vand.
Rul dejen ud og beklæd en tærteform ca. 27 cm. eller crisppande hermed. Prik tærtebunden med en gaffel. Forbag tærtebunden 20 min. ved 175 grader C. alm. ovn. Skær de rensede rabarber i tynde skiver og vend dem med sukker og majsstivelse, fordel fyldet over bunden og kom marengs og mandelflager over. Bag yderligere 10 min. ved 175 grader C. alm. ovn. Tips: Fyldet kan varieres alt sæsonens frugt, prøv f.eks. med hindbær, brombær eller stikkelsbær. |
|
Opskriften er vist 30045 gange,
og udskrevet 689 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2020-07-04 15:58:50 Bag den ikke En gang sejlende bagt i starten bund ,men den bliver hurtig blød efterfølgende. Rabarberne slet ikke fået varme total rå. anonym - 2010-06-05 16:33:36 Lavede den med jordbær og uden mandlerne...den blev supergod |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne