Ovnsyltet rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
De rensede stilke flækkes, hvis de er tykke og snittes fint. De lægges i atamonskyllede krukker lagvis med sukker, vanille og atamon. Hvis det kniber med pladsen, stilles de lunt til de falder sammen.
Krukkerne sættes utildækkede i en lun ovn ved 125 grader C i ca. 2 timer, til stilkene er møre. Der røres om i kompotten. Kanten på krukkerne renses med atamonvædet vat. Krukkerne lukkes og opbevares koldt. |
|
Opskriften er vist 11512 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne