Ovnsyltet rabarber

Ovnsyltet rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3000 g.rabarber
1500 g.sukker
2 tsk.vanille
4 tsk.flydende atamon
 
Opskrift:
De rensede stilke flækkes, hvis de er tykke og snittes fint. De lægges i atamonskyllede krukker lagvis med sukker, vanille og atamon. Hvis det kniber med pladsen, stilles de lunt til de falder sammen.

Krukkerne sættes utildækkede i en lun ovn ved 125 grader C i ca. 2 timer, til stilkene er møre.

Der røres om i kompotten. Kanten på krukkerne renses med atamonvædet vat. Krukkerne lukkes og opbevares koldt.





karakterer:
Opskriften er vist 11546 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu