Rabarberhorn - Rabarber horn
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Butterdej:
Findel fedtstoffet i melet og tilsæt kærnemælk. Ælt dejen sammen. Lad den hvile mindst en halv time, før den rulles ud. Skær dejen i 8 trekanter. Bland rabarberne med sukker og kartoffelmel. Fordel lidt på hver trekant sammen med marcipan. Rul sammen fra den brede ende. Pensl med æg og drys med tesukker og mandler eller nødder. Bag midt i ovnen ved 225 grader C i 10-12 minutter. Tips: I stedet for hjemmelavet butterdej kan der bruges færdigkøbt butterdej. |
|
Opskriften er vist 13111 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne