Rabarberhorn - Rabarber horn

Rabarberhorn - Rabarber horn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Butterdej:
125 g.hvedemel
125 g.smør
0.75 dl.kærnemælk
 
 Fyld:
250 g.rabarber fintskivede
1 dl.sukker
1 spsk.kartoffelmel
100 g.marcipan
 
 Pensling:
 Æg
 Perlesukker/Tesukker
 Hakkede nødder eller mandler
 
Opskrift:
Butterdej:
Findel fedtstoffet i melet og tilsæt kærnemælk. Ælt dejen sammen. Lad den hvile mindst en halv time, før den rulles ud. Skær dejen i 8 trekanter.

Bland rabarberne med sukker og kartoffelmel. Fordel lidt på hver trekant sammen med marcipan. Rul sammen fra den brede ende. Pensl med æg og drys med tesukker og mandler eller nødder.

Bag midt i ovnen ved 225 grader C i 10-12 minutter.

Tips:

I stedet for hjemmelavet butterdej kan der bruges færdigkøbt butterdej.





karakterer:
Opskriften er vist 13067 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu