Græsk fladbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Grækenland Indsendt af : FutteDk Indsendt : Red : |
|
|
Tænd for en pande, medium varme, uden fedtstof.
Bland mel, bagepulver og salt. Bland dernæst mel-blandingen i yoghurten lidt af gangen indtil dejen næsten ikke klister mere.
Del den dernæst i to dele. Drys lidt mel på bordpladen og tryk de to "kugler" flade. Ca. ½ cm tykke.
Læg dem derefter på den nu varme pande (stadig ingen fedtstof) og lad den stå til fladbrødet har fået en flot brun farve på begge sider.
Bon Appetit.
|
|
Opskriften er vist 59062 gange,
og udskrevet 1264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2016-03-02 18:41:48 Prøv uden bagepulver og fyld brødet med smuldret fetaost - sådan fik jeg det på Enagron på Kreta :-) (lav en flad bolle og kom smuldret fetaost på og luk den med en anden flad bolle) Steg i olivenolie. Brødet kan også fyldes med chokolade, skinke/ost, æble/kanel eller?? Prøv også at komme lidt grovmel i dejen. Anonym - 2012-05-16 13:38:19 Hvor mange kcal er der i? Mig - 2010-11-21 17:31:31 kan serveres med: tzaziki. stegt kylling/svine kød. hakkede tomater. hakket rødløg. pommes frites. groft salt. rulles som en durum, smager fantastisk :) Silkeborg - 2010-05-25 20:10:10 rigtig lækkert brød... kan også anbefales til durum ruller m. fyld=) mums. anonym - 2010-04-20 11:36:52 smager så godt også er de nemme at lave helle v - 2008-04-24 19:41:33 Smager vidunderligt FutteDK - 2005-01-01 01:01:01 Det er jeg glad for.. Tror jeg skal have et par stykker iaften... ;) Rie - 2005-01-01 01:01:01 Mmmm, det dufter bare så godt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne