Kylling i paprika flødesauce (nem)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Line Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingen i brede strimler ca 3 cm.
kom dem på panden til de er hvide på alle sider (ikke gennemstegt)
kom dem i et ildfast fad.
Skær løget i små stykker og svits det på panden Kom tomatpure på og rør kom fløden i og rør kom bouillon i og kog stille op smag til med salt, peber og paprika hæld det over kyllingen Kom det i ovnen ved ca 200 grader (ikke varmluft)i ca 30 til 45 minutter Serveres med ris eller frisk pasta Evt et hvidløgsflutes til Tips: Denne ret er super let at lave hvis man får gæster |
|
Opskriften er vist 319511 gange,
og udskrevet 3839 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (67 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2019-05-18 19:04:42 Til Nidia, det er 7.5 dl. færdig hønsebouillon, det kan være "kogevand" bouillon fra en kogt kylling, eller vand og bouillonterninger. Nidia - 2019-05-08 17:01:07 Når der står 7,5 hønse bouillon er det så vand ? John - 2018-10-16 03:04:57 Madlavningsfløde = Piskefløde med vand og maizena! Dannie Laursen - 2018-08-30 08:22:21 Rigtig godt, kan lave det ekstra spændende med en rød peberfrugt skåret i tern svitses kort sammen med løg Maria Rask - 2017-11-12 16:23:07 Kan man lave det med hele kyllinglår også ? :) Tina - 2015-01-20 17:50:12 Simpelthen en lækker opskrift som er faldet i vores smag :-) Og så smager den også godt med pasta (vi bruger fuldkornspasta) 👍 Sebastian - 2014-09-29 14:03:20 Denne ret er god anonym - 2013-11-27 20:14:54 Rosa det er en smagssag, smag dig frem.. rosa - 2013-05-26 17:30:55 Jeg synes at den ser god ud. Men hvor meget paprika skal der i? bare sådan ca. Hvor meget har I kommet i? Lya - 2010-01-29 19:28:59 det er bare en supper duber opskrift.. den syntes jeg at man skal prøve, når man ikke gider at lave det store, og gerne ville have noget der smager rigtig godt. anonym - 2009-10-19 21:18:28 Ok men lidt skuffende/kedelig. Perfekt til ret hvis man har børn. kunne også være godt med ris. GretheGrethe - 2008-04-15 13:26:31 Rigtig god ret.. Meget nem at lave, og smager fantastisk :) Laver nu "sovsen" i en gryde i stedet :) Mette - 2008-02-29 18:08:49 Super god ;D Men jeg svitser paprika sammen med løgen.. synes det giver mere smag. Louise - 2007-01-02 16:07:10 det smager simpelthen så godt, og det er meget nemt at lave! Jeg gør det at jeg skære kylling/ kalkun i tern og kommer dem i en gryde til de er hvide, sammen med løg. og så bare følger opskriften så det blir en gryderet og serveres med kartoffelmos, det er bare muuums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne