Chokoladekonfektkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Oprindelsesland : Sverige Indsendt af : Fam Brodt Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker røres luftigt. smør smeltes og kommes sammen med resten af ingredienserne i dejen, som røres med elpisker.
En portion svarer til en springform.
Kagen er flad og nærmest konfektagtig. Smager godt med vaniljeis til.
Bages 20 min i 175 grader alm ovn (ikke varmluft) Tricket ved denne kage er at bage den tilpas dvs. våd, den skal være meget klæg. Kagen bliver kun bedre i fryseren, så bag 2 ad gangen. Tips: Denne kage er super nem og altid uroligt lækker for chokolade elskere. Smager som om der er en hel plade chokolade i. |
|
Opskriften er vist 9654 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne