Chokoladekonfektkage

Chokoladekonfektkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt af : Fam Brodt

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
3 dl.sukker (piskes til luftig masse)
1.5 dl.hvedemel
100 g.smeltet smør
4 spsk.kakao
1 tsk.Vaniljesukker
1 knsp.salt
 
Opskrift:
Æg og sukker røres luftigt. smør smeltes og kommes sammen med resten af ingredienserne i dejen, som røres med elpisker. En portion svarer til en springform. Kagen er flad og nærmest konfektagtig. Smager godt med vaniljeis til.

Bages 20 min i 175 grader alm ovn (ikke varmluft)

Tricket ved denne kage er at bage den tilpas dvs. våd, den skal være meget klæg. Kagen bliver kun bedre i fryseren, så bag 2 ad gangen.

Tips:

Denne kage er super nem og altid uroligt lækker for chokolade elskere. Smager som om der er en hel plade chokolade i.





karakterer:
Opskriften er vist 9654 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu