Larses middagstærte
Indsendt af : Masser Indsendt : Red : |
|
|
Hak mel + smør + pamsanost sammeno og sammel dejen med vandet. træk dejen ud så den bliver smidig og glat. Lad dejen hvile en time.
Rul dejen ud. læg den i en smurt springform og kom godt op på siden til kanten af formen. Skær kødet og osten i 1 cm små terninger og bland det med de 2 hakkede æg- tynde poreringe og den syltede peber. Læg alt fyldet i formen. Pisk de 3 æg sammen med mælk-fløde- salt- peber og muskatnød og hæld det i formen. Bag tærten ved 200 grader i ca. 60 min. eller til overfladen er gylden og bunden gennembagt. Tips: Tærten kan fryses |
|
Opskriften er vist 17091 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer easttown - 2013-10-29 18:57:13 Super tærte efter teater/biffen tur trolze - 2008-08-04 10:52:34 Meget lækker, nem at lave, god som teaternatmad. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det er halvanden dl. piskefløde J.B. - 2005-01-01 01:01:01 en dejlig natmad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne