Larses middagstærte

Larses middagstærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Masser

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
200 g.hvedemel
150 g.smør/margarine
50 g.revet parmesanost (kan udelades
1 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
200 g.røget kød ( kogt hamburgerryg / røget medister
150 g.danboost i skiver
2 hårdkogte æg
2 tynde porer
1 glasrød syltet peber/paprika
3 æg
2 dl.mælk
1.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Hak mel + smør + pamsanost sammeno og sammel dejen med vandet. træk dejen ud så den bliver smidig og glat. Lad dejen hvile en time.

Rul dejen ud. læg den i en smurt springform og kom godt op på siden til kanten af formen.

Skær kødet og osten i 1 cm små terninger og bland det med de 2 hakkede æg- tynde poreringe og den syltede peber.

Læg alt fyldet i formen. Pisk de 3 æg sammen med mælk-fløde- salt- peber og muskatnød og hæld det i formen.

Bag tærten ved 200 grader i ca. 60 min. eller til overfladen er gylden og bunden gennembagt.

Tips:

Tærten kan fryses





karakterer:
Opskriften er vist 17087 gange,
og udskrevet 286 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-29 18:57:13
Super tærte efter teater/biffen tur

  -   2008-08-04 10:52:34
Meget lækker, nem at lave, god som teaternatmad.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er halvanden dl. piskefløde

  -   2005-01-01 01:01:01
en dejlig natmad