Valnødde-is

Valnødde-is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 liter

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eva

Indsendt :     

Ingredienser:
5 æggeblommer
75 g.sukker
5 dl.piskefløde
2 spsk.sukker
100 g.valnødder
2 spsk.portvin el. sherry
 
Opskrift:
Æggeblommer og sukker piskes til en tyk æggesnaps. Piskefløde og sukker piskes til tyk creme. Bland forsigtigt æggesnaps og creme sammen, og tilsæt hakkede valnødder og portvin/sherry. Hæld isen i en rund form, 22-24 cm i diameter, og sæt isen i fryseren i et døgn.

Tips:

Man kan sagtens udelade spiritussen, synes jeg. Det plejer jeg at gøre. Har tit serveret isen med pandekager; det plejer at være en kombination folk kan lide. En lille kommentar til opskriften: håber den er til at forstå; den er oprindelig skrevet på norsk, så jeg skulle lige oversætte den.





karakterer:
Opskriften er vist 11758 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu