Valnødde-is
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt af : Eva Indsendt : |
|
|
Æggeblommer og sukker piskes til en tyk æggesnaps. Piskefløde og sukker piskes til tyk creme. Bland forsigtigt æggesnaps og creme sammen, og tilsæt hakkede valnødder og portvin/sherry. Hæld isen i en rund form, 22-24 cm i diameter, og sæt isen i fryseren i et døgn.
Tips: Man kan sagtens udelade spiritussen, synes jeg. Det plejer jeg at gøre. Har tit serveret isen med pandekager; det plejer at være en kombination folk kan lide. En lille kommentar til opskriften: håber den er til at forstå; den er oprindelig skrevet på norsk, så jeg skulle lige oversætte den. |
|
Opskriften er vist 11758 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne