Boller med byggryn (Diabetisk)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Kog byggrynene i vandet ca. 10 min., til de har opsuget alt vandet.
Opløs gæren i det lunkne vand og bland det i gryndene, når de er afkølet. Tilsæt salt, olie og rugmel. Ælt hvedemel i lidt efter lidt og lad dejem hæve tildækket mindst 30 min. Ælt dejen godt igennem og form den til 20 boller. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad bollerne efterhæve 30 min. Bag bollerne 15 min. ved 225 grader. |
|
Opskriften er vist 38640 gange,
og udskrevet 986 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Linette - 2019-03-26 20:46:04 Kogte byggrynene 20 min i 5dl vand så var de bløde. Egon - 2013-04-14 15:13:50 Lige en lille Kommentar til dette bagværket kan se Irene,mener atBygrynene skal læge i blød lidt før det vil jeg prøve jeg syntes den var god 😄venligst Egon Irene - 2011-01-13 20:44:43 Dette var en veldig god opskrift! Knald-sunde og saftige! Jeg tror de vil blive endnu mere saftige hvis man feks lægger byggrynene i blød nogle timer før de koges. doris - 2005-01-01 01:01:01 min ven han er sukkersyg jeg henter noget opskrifter til ham. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne