Pasta med cremet pebersauce og rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Eva Indsendt : Red : |
|
|
Svits alle grøntsagerne i en gryde (el. sauterpande) i smør, mens der røres. Drys karry over, rør rundt og tilsæt piskefløde. Lad saucen snurre for jævn varme i 8-10 min. mens der jævnligt røres. Smag til med salt og cayennepeber, vend rejer og pasta i, varm det hele et øjeblik og servér den varme pasta portionsanrettet og pyntet med basilikum el. andet kryddergrønt.
Tips: Jeg plejer gerne at erstatte piskefløden med kaffefløde, synes det er lige så godt (og mere fedtfattigt!). Men det er jo en smagssag. Bruger lige så tit optøede, små rejer - det smager også godt. En ret, der er god både til hverdag og til et par gæster - den plejer ihvertfald at falde i god smag. Og så er den næsten uhyggelig let at lave! God fornøjelse. |
|
Opskriften er vist 10141 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne