Pasta med cremet pebersauce og rejer

Pasta med cremet pebersauce og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eva

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Cremet pebersauce:
3 skyllede udkernede peberfrugter i små terninger
100 g.reven rå courgette
1 pillet fint hakket løg
2 spsk.smør
1 tsk.karry
2.5-3 dl. piskefløde
 salt
 ganske lidt cayennepeber
 
 Fyld:
300-400 g.store pillede rejer evt. store Atlanterhavsrejer
4 portionernykogt pasta f.eks. tagliatelle
 
 Pynt:
 Skyllet frisk basilikum el. andet kryddergrønt
 
Opskrift:
Svits alle grøntsagerne i en gryde (el. sauterpande) i smør, mens der røres. Drys karry over, rør rundt og tilsæt piskefløde. Lad saucen snurre for jævn varme i 8-10 min. mens der jævnligt røres. Smag til med salt og cayennepeber, vend rejer og pasta i, varm det hele et øjeblik og servér den varme pasta portionsanrettet og pyntet med basilikum el. andet kryddergrønt.

Tips:

Jeg plejer gerne at erstatte piskefløden med kaffefløde, synes det er lige så godt (og mere fedtfattigt!). Men det er jo en smagssag. Bruger lige så tit optøede, små rejer - det smager også godt. En ret, der er god både til hverdag og til et par gæster - den plejer ihvertfald at falde i god smag. Og så er den næsten uhyggelig let at lave! God fornøjelse.





karakterer:
Opskriften er vist 10121 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu