Rå rabarbersaft 03
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberstilke behøver ikke at flås.
De vaskes og flækkes på langs i 5-6 dele, alt efter hvor tykke de er.
Så skæres de i små terninger på ca. 1 cm og røres meget grundigt med sukkeret som er blandet med citron- eller vinsyre og atamon.
Når det har stået 1 døgn, sies saften fra og mere atamon tilsættes.
Saften hældes på rene atamonskyllede flasker og lukkes.
Mosen kan bruges til finsk frugtbrød eller røres med sukker og atamon og bruges til marmelade. |
|
Opskriften er vist 16148 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lene Kastrup - 2018-09-05 09:42:37 kan det passe der kun skal 5 gram vinsyre eller citron i?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne