Fyldte Kyllingbryst
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Partyman Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
start med at svitse bacon i en gryde men lidt olie til de er sprøde tag det op af gryden og lig det på nogen stykker køkkenrul så fedet bliver suget ud af bacon stil det i Køleskab/fryser min. 5 min så er det koldt.
tag så peberfrugten og skær den så i Små tern kom det i en skål tag nu flødeosten og kom den i skålen også og selvfølgelig bacon som nu er bleven kold rør det hele sammen og stil det på køl. tag så de 4 kyllingebryst lig den på et skærebræt og skær en lomme i siden eller lav en ris i toppen tag så skålen og stop fyldet ind i kyllingebrystet. lig dem i et fad og ind i oven i 20-25 min på 200 C. Tips: server sammen med råstegte kartofler og en karrysauce eller hvad man nu har lyst til. en god ret hvis man har en lidt travlt dag tager max 30 min at lave med det hele og så smager det skide godt håber at det må smage jer. |
|
Opskriften er vist 96031 gange,
og udskrevet 2028 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (27 stemmer) |
|
Kommentarer aase - 2011-03-18 14:20:52 velsmagende ret smager også rigtig godt med lidt hvidløg i fyldet og serveret med ris og lidt salat anonym - 2010-12-07 12:18:57 tror jeg vil prøve den da den er så nem gitte - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig nem og velsmagende ret i en fart, jeg brugte knorrs Cafe de paris sauce |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne