Rejer i cocotte
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Masser Indsendt : |
|
|
Det blødgjorte smør røres med persille, hvidløg, brødkrumme og 1-2 stænk tabasco.
Rejerne fordeles i 4 små ildfaste skåle, cocotter,(ca. 8 cm. i iameter). Kryddersmørret lægges som låg på hver af skålene. Sætter i en 250 grader C varm ovn i 5-6 minutter til de er gyldne. Tips: Brødkrummerne laves f.eks. ved at plukke franskbrød uden skorpe i mindre stykker og så smuldre dem med en stavblender. Retten kan laves dagen i forvejen, så den blot skal sættes i ovnen lige inden serveringen. Man kan evt. pynte med et par store rejer og lidt rød kaviar. |
|
Opskriften er vist 17030 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne