Ostegratineret kylling i karry
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern Indsendt af : Rasmus Indsendt : Red : |
|
|
Skær Kylling samt Peberfrugter i tern og bland med knust hvidløg, karrypaste og lidt olie. Lad det trække i køleskab i mindst 1 time. Steg hele blandingen til kødet er gennemstegt, hæld fløden ved og lad simre i 5 min. Hæld det hele over i et ovnfast fad og dæk med ost, gratiner retten i ovnen i 15 min ved 180 grader.
Serveres med Frisk pasta og evt. nanbrød til. |
|
Opskriften er vist 9710 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2008-02-12 08:56:48 Ups det med osten er en svipser.Der skulle naturligvis have stået 250G Gratinerings ost på listen. Nugge - 2008-02-09 14:29:47 Hvor er osten i ingrediens-listen henne??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne