Kold barbecuesovs
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : Red : |
|
|
Bring bouillon, barbecuesauce, tomatketchup, paprika og hvidløg i kog i en gryde. Smag til med peber og chili, og jævn sovsen med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Kog sovsen igennem i 3 minutter, og afkøl den inden servering.
Anvendelse: Frikadeller, kylling, koteletter og grillmad. Tips: Hvis sovsen ikke jævnes, kan den bruges som grillmarinade. Lad kødskiver eller kylling trække 1/2 -1 time i marinaden i køleskabet, før de grilles. |
|
Opskriften er vist 17420 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne