Kanel horn/ Mokka horn/ Marcipan horn
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt af : Ninette Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i let varmet kærnemælk, ( lunes lidt i en mikroovn, men kun lidt. Inden gæren kommes i rør da lidt rundt i kærnemælken da den kan danne små klumper.
Resten af ingredienserne kommes i, og dejen æltes godt igennem til den har en ensartet konsistens. Stil den til hævning i ca. ½ time.
Fyldet røres sammen.
Dejen slås ned og deles i 4 lige store dele. Disse rulles ud så de bliver runde. Brug en middags tallerken til at måle med, skrab derefter det overskydende dej væk og lav 8 lige store trekanter af hver cirkel.
Læg lidt fyld på hver trekant på det bredeste stykke og rul sammen mod spidsen. efterhæver 10 min.
Uanset hvilket af fyldet man vælger skal de bages i ovnen i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 15459 gange,
og udskrevet 556 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Pippi - 2009-09-03 10:35:24 Ingen ovntemperatur - og så margarine/Becel - nej helt ærligt :-( Bundkarakter! anonym - 2009-08-07 08:19:11 der er ingen angivelse af ovntemperatur eller? Per - 2008-10-25 17:56:40 hvor mange grader skal ovnen have til denne opskrift NINETTE - 2005-01-01 01:01:01 JEG FIK IKKE SKREVET AT NÅR FYLDET ER KOMMET PÅ OG DE ER RULLET SÅ SKAL DE LIGE HÆVE I CA. 10 MIN. Ninna - 2005-01-01 01:01:01 De er bare rigtig gode, har prøvet alle tre slags og min store familie var vilde med dem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne