Super nem brunsviger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Ninette Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen som det første så den er godt varm, den skal være 180 grader C.
Gæren udrøres i det lunkne vand og resten af ingredienserne røres i. Dejen æltes godt og lægges udbredt i en bradepande ( den fra ovnen ) Herefter hæver den i ca. 10-15 min. Så laver man med fingerne eller knoerne nogle huller blødt ned i dejen. Ramoncen: alle ingredienser smeltes stille og roligt til det er kogt godt sammen. Så slukker man ovne og stiller den i til hævning i ca. 10 min.( det lyder skørt men det er rigtig nok ) så tænder man oven og bager brunsvigeren i ca. 15 min. Tips: Den er bare så nem, jeg har selv aldrig været god til at lave brunsviger, men denne, ja den er bare god og nem. |
|
Opskriften er vist 25250 gange,
og udskrevet 856 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (69 stemmer) |
|
Kommentarer 11 - 2016-04-24 09:59:00 Man skal hælde fyldet i anden gang den skal i ovnen PS skrevet af en 11 årig anonym - 2016-04-24 09:57:20 I skal hælde fyldet i når den skal i ovnen anden gang Skrevet af en 11 årig. Laura - 2013-01-14 12:10:54 Den er ok nem.. Men jeg synes den er ret tør:-) Anonym - 2012-02-10 17:56:17 Den Er Virkelig Nem. Camilla og Frederikke - 2009-02-11 10:56:09 Hvor mange er den til? Kan den bruges til 4 personer?? Ninette - 2007-12-29 23:39:32 Som der står skal den først hæve i ovnen og derefter hældes fyldet på. Når det så er på tændes ovnen igen. Håber du kan finde ud af det nu. Venlig hilsen helene - 2007-09-19 22:06:26 jeg er også i tvivl - fyldet skal på efter den har hævet i ovnen? Og har ovnen været tændt siden der står "Så slukker man ovnen og stiller den i til hævning..." Håber I erfarne kan hjælpe:) Annika - 2007-09-19 18:26:20 Den er barre rigtig god... jeg putter fyldet på efter hævning i ovnen.... Mia - 2007-02-27 19:16:42 Jeg er i tvivl om hvornår fyldet skal på?.. Mia - 2007-02-27 19:16:18 Jeg er i tvivl om hvornår fyldet skal på?.. Mia - 2007-02-27 19:02:56 Jeg er i tvivl om hvornår fyldet skal på?.. Gerda - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kan kun give dig ret den er nem, jeg har heller aldrig selv være noget haj til at bage brunsviger, men denne er rigtig god og selv min mand og børn kunne lide den,. Så det er ikke sidste gang den er prøvet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne