Nem lækker pæretærte
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Tærtedejen behandles som der er beskrevet på Maizena-pakken. (Den behøver ikke at stå på køl i en halv time). Dejen deles i to, og de rulles ud til to firkanter på 15 X 20 cm. Man kan også vælge at rulle dem ud i cirkler, hvis man bruger en rund tærteform. Formen smøres med lidt margarine, og halvdelen af dejen lægges i bunden af formen. Dernæst lægges pærerne i formen med buerne opad. Vaniljesukkeret drysses over pærerne. Chokoladen hakkes og drysses ligeledes over. Den anden del af dejen lægges over og pensles til sidst med sammenpisket æg. Pynt tærten som du har lyst. Det er rigtig lækkert med lidt hakkede mandler. Bag tærten midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i cirka en halv time. Tips: Kan serveres med vaniljeis, flødeskum eller cremefraiche blandet med vaniljekorn. |
|
Opskriften er vist 64949 gange,
og udskrevet 931 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer hundi - 2010-03-28 18:04:57 Lille info: maizena laver ikke en dessert tærtedej mere AG - 2010-03-27 17:13:10 Lyder super nem, den ville jeg glæde mig til at smage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne