Leos Mysliboller
Hovedingrediens : Mel - Durummel Indsendt af : Dion Indsendt : Red : |
|
|
Fyld op med almindeligt hvedemel, til konsistensen af dejen er
så der stadigt kan røres i den. Det hele røres godt igennem.
Hæve i 2 timer tildækket, eller natten over i køleskabet. Dejen skal ikke æltes eller røres igennem, men sættes på en bageplade beklædt med bagepapir til 9stk (klatkager) Bages i forvarmet ovn på 200 grader i ca 30 minutter Bollerne skal være pænt hævet og brune. |
|
Opskriften er vist 19234 gange,
og udskrevet 574 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer hurtigt svar ønskes.. - 2010-06-27 00:55:35 Hvor fast skal dejen være og kan man slet ikke forme dem selv? anonym - 2008-09-28 20:53:46 Bollerne mangler lidt salt. ellers synes jeg de er rigtig lækre. Mette Hawaiimike og Helle - 2007-06-18 17:13:35 Denne opskrift er fantastisk i sig selv, men også med tillæg af små chocolade stykker. Kan stærkt anbefales. Det er i øvrigt også rigtig nemt at lave - boyz her er der ekstra points at hente :-) ida - 2007-04-07 18:49:38 1 stor kop er det ikke en dl. ? bare med en lillet op på ;b |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne