Leos Mysliboller

Leos Mysliboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 9 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dion

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.lunken vand
15 g.gær
1 stor kop finvalsede havregryn eller ( havreklid - hvedeklid )
1 stor kop økologisk mysli Max 5% fedt
1 stor kop durummel
 Man kan tilsætte hakkede figner abrikoser eller andet tørret frugt
 
Opskrift:
Fyld op med almindeligt hvedemel, til konsistensen af dejen er så der stadigt kan røres i den. Det hele røres godt igennem.

Hæve i 2 timer tildækket, eller natten over i køleskabet.

Dejen skal ikke æltes eller røres igennem, men sættes på en bageplade beklædt med bagepapir til 9stk (klatkager)

Bages i forvarmet ovn på 200 grader i ca 30 minutter Bollerne skal være pænt hævet og brune.





karakterer:
Opskriften er vist 19234 gange,
og udskrevet 574 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-27 00:55:35
Hvor fast skal dejen være og kan man slet ikke forme dem selv?

  -   2008-09-28 20:53:46
Bollerne mangler lidt salt. ellers synes jeg de er rigtig lækre. Mette

  -   2007-06-18 17:13:35
Denne opskrift er fantastisk i sig selv, men også med tillæg af små chocolade stykker. Kan stærkt anbefales. Det er i øvrigt også rigtig nemt at lave - boyz her er der ekstra points at hente :-)

  -   2007-04-07 18:49:38
1 stor kop er det ikke en dl. ? bare med en lillet op på ;b