Stærk Djævlesovs
Indsendt : |
|
|
Hak det hele fint og bland det hele godt sammen og lad det trække i køleskab. Bliver det for tyk så hæld en smule vand ved. Det kan holde sig evigt i køleskab og bruges til både sovs specielt ris og ikke mindst til marinader til al slags kød. Velbekomme
|
|
Opskriften er vist 8564 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne