Hummerhalesuppe 02
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt af : Hosta Indsendt : Red : |
|
|
Tomater skylles, snittes i toppen, overhældes med kogende vand, flås, halveres og udkernes. Frugtkødet skæres i meget små tern.
Skalotteløg pilles, hakkes fint og snurrer klare i en gryde med smørret. Mel tilsættes, brunes let under omrøring og hvidvinen hældes ved. Bouillonen røres i lidt af gangen og fløden tilsættes. Suppen koger op, smages til med salt, sukker, peber og tabasco. Simrer i 5 minutter ved ganske svag varme. Hummerhalerne skylles og varmes i suppen sammen med tomatterningerne. Purløg skylles, duppes tør og klippes fint. 2 spsk. tilsættes suppen. Suppen anrettes i forvarmede tallerkener, drysses med resten af det klippede purløg og serveres. Tips: Retten er hurtig at lave, (ca. 40 min.) men er ret dyr at lave. |
|
Opskriften er vist 35034 gange,
og udskrevet 927 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Fie - 2013-12-22 23:49:35 Super lækker opskrift! Jeg brugte dog ikke hønseboullion, men vandet jeg havde kogt mine hummerhaler i. Jeg brugte 2 haler til denne opskrift. Jeg kom også så meget tabasko sauce i så suppen havde et "kick" og ekstra hvidvin. Det er bestemt ikke sidste gang jeg laver denne suppe :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne