Kinesisk Stroganoff med løse ris
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i smalle strimler.
Citronen vaskes og tørres, skallen rives og saften presses ud. Hvidløgsfeddene pilles og presses. Alt røres til en marinade med soja- og tabasco og ingefær. Kødstrimlerne vendes i og marineres tildækket i ca. 30 min. (Kødet kan også lægges i marinade aftenen i forvejen, så bliver smagen lidt kraftigere og kødet mere mørt) Gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver. Peberfrugterne kvarters, udstenes og skæres i strimler. Porrer renses, skylles og skæres i ringe. Bønnespirerne skylles og drypper af. 2 spsk. af olien varmes på panden, og gulerødderne og peberfrugter steges ca. 6 min. Så tilsættes porreringene og steges med et øjeblik. Varm først panden op og kom resten af fedtstoffet på. Lad det bruse op ved høj temperatur og kom så kødet på ad 2-3 gange. Stil nu et par trin ned i varme - vend strimlerne hurtigt med en paletkniv. Kødet skal kun lige skifte farve ca. 30-40 sek. Kødstrimlerne tages nu op i en skål. Bønnespirer blandes med grønsagerne. Bouillonen røres sammen med sherry og jævningsmiddel (eks., maizena-majsmel) og retten snurre jævnt under omrøring. Kødet kommes først i lige før servering - ellers kan det blive tørt. Serveres med naturris og flutes. |
|
Opskriften er vist 18084 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik Villadsen - 2005-01-01 01:01:01 Lyder og smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne