Karrysalat (Til sildemaden)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Heidi Madsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggene koges til hårdkogte æg.
Creme fraiche og mayonnaise røres sammen. Karry tilsættes. Løget hakkes og tilsættes og dressingen omrøres. Smag til med salt og peber. Æggene skæres i små tern og tilsættes. Stilles på køl. Tips: Rigtig god oven på en sildemad!! |
|
Opskriften er vist 238560 gange,
og udskrevet 5693 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (44 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-12-20 16:34:26 Kan det fryses? anonym - 2015-03-31 19:54:31 skal den være god bruger man fløde, som piskes, derefter tilsætter man revet rødløg, derefter mayonnaise og karry, bedst hvis det bliver lavet dagen før. Lone - 2013-03-18 12:40:26 Havde en rest ansjoser i et glas stående, som jeg hakkede fint og kom i. Gav en fin snært af sildesmag:-) mette - 2012-05-17 02:52:10 Mmmm.. varier med kyllingetern, skinketern, rejer, bacon. :) anonym - 2012-04-06 14:49:48 Husk drueagurker Hans Norge - 2012-04-06 12:55:58 Jette har helt ret, creme fraisen får det hele til ret hurtigt, at blive en gang tynd suppe. Ellers er det en RIGTIG god opskrift. 10 herfra Æble - 2011-12-22 10:14:12 Det frisker karrysalaten op, hvis man blander æblestykker i, hvilket varmt kan anbefales. anonym - 2011-12-19 23:18:47 Det eneste der mangle er hakke assier. Guf guf Jette - 2009-11-20 18:31:35 Creme fraiche gør karrysalaten tynd, brug kun mayonnaise jan - 2009-08-20 21:22:44 Rigtig god. Jeg vender bare æggene i ægge-deleren, så de bliver delt 2 gange. NEMT! Frost_G - 2009-07-29 22:50:14 ved ikke om det er mig, men jeg brugte altså en del mere karry XD og så droppede jeg løgne og addede karse - så er der en gammeldags æggesalat. Det er blevet super lækkert til gængæld! den bedste af de æggesalater der er på den her side ! Mette M - 2009-04-09 22:11:34 Virkelig god til sildemaden. Jeg kom lidt hakkede syltede agurker i, hvilket var rigtigt godt. Juliemusen - 2008-05-01 20:28:58 smagte rigtig godt, men var måske lidt for tyndt, nogle ideer? Per - 2007-12-29 08:01:51 Ønsker du salaten mere gul kan du tilsætte gurkemaje. cecilie - 2007-12-25 21:06:29 meget fin og god æggesalat RM - 2007-05-27 10:03:21 jeg har lige lavet den her æggesalat, lige nu venter jeg på at flutene bliver varmet, så jeg kan spise en masse af det ;b Vibeke K. - 2007-04-04 13:09:35 Finsnittet æble gør underværker i denne salat Mette - 2005-01-01 01:01:01 riv æggene i stedet for at hakke og rør gerne et par skefulde flødeskum i, det gør smagen mere rund. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne