Karrysalat (Til sildemaden)

Karrysalat (Til sildemaden), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi Madsen

Indsendt :      Red :
Karrysalat (Til sildemaden), billede 4 Karrysalat (Til sildemaden), billede 1 Karrysalat (Til sildemaden), billede 2 Karrysalat (Til sildemaden), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
2 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 tsk. Karry
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Æggene koges til hårdkogte æg.

Creme fraiche og mayonnaise røres sammen. Karry tilsættes. Løget hakkes og tilsættes og dressingen omrøres. Smag til med salt og peber.

Æggene skæres i små tern og tilsættes. Stilles på køl.

Tips:

Rigtig god oven på en sildemad!!





karakterer:
Opskriften er vist 238560 gange,
og udskrevet 5693 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (44 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8347 (1987 kcal)
KJ pr. Pers. 1043 (248 kcal)
Vægt ialt 1066 gram
Vægt pr. Pers. 133 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 782 KJ (186 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 16.3 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-12-20 16:34:26
Kan det fryses?

  -   2015-03-31 19:54:31
skal den være god bruger man fløde, som piskes, derefter tilsætter man revet rødløg, derefter mayonnaise og karry, bedst hvis det bliver lavet dagen før.

  -   2013-03-18 12:40:26
Havde en rest ansjoser i et glas stående, som jeg hakkede fint og kom i. Gav en fin snært af sildesmag:-)

  -   2012-05-17 02:52:10
Mmmm.. varier med kyllingetern, skinketern, rejer, bacon. :)

  -   2012-04-06 14:49:48
Husk drueagurker

  -   2012-04-06 12:55:58
Jette har helt ret, creme fraisen får det hele til ret hurtigt, at blive en gang tynd suppe. Ellers er det en RIGTIG god opskrift. 10 herfra

  -   2011-12-22 10:14:12
Det frisker karrysalaten op, hvis man blander æblestykker i, hvilket varmt kan anbefales.

  -   2011-12-19 23:18:47
Det eneste der mangle er hakke assier. Guf guf

  -   2009-11-20 18:31:35
Creme fraiche gør karrysalaten tynd, brug kun mayonnaise

  -   2009-08-20 21:22:44
Rigtig god. Jeg vender bare æggene i ægge-deleren, så de bliver delt 2 gange. NEMT!

  -   2009-07-29 22:50:14
ved ikke om det er mig, men jeg brugte altså en del mere karry XD og så droppede jeg løgne og addede karse - så er der en gammeldags æggesalat. Det er blevet super lækkert til gængæld! den bedste af de æggesalater der er på den her side !

  -   2009-04-09 22:11:34
Virkelig god til sildemaden. Jeg kom lidt hakkede syltede agurker i, hvilket var rigtigt godt.

  -   2008-05-01 20:28:58
smagte rigtig godt, men var måske lidt for tyndt, nogle ideer?

  -   2007-12-29 08:01:51
Ønsker du salaten mere gul kan du tilsætte gurkemaje.

  -   2007-12-25 21:06:29
meget fin og god æggesalat

  -   2007-05-27 10:03:21
jeg har lige lavet den her æggesalat, lige nu venter jeg på at flutene bliver varmet, så jeg kan spise en masse af det ;b

  -   2007-04-04 13:09:35
Finsnittet æble gør underværker i denne salat

  -   2005-01-01 01:01:01
riv æggene i stedet for at hakke og rør gerne et par skefulde flødeskum i, det gør smagen mere rund.