Karrysvin
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Indsendt af : Louisa1983 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarine og krydderier varmes i en gryde. Tilsæt kød og løg i tern.
Når kødet er brunet tilsættes vand og bouillonterning, og retten koges i ca 1 time. (hold øje med at der hele tiden er vand ved kødet)
Tilsæt mælken, gemt lidt til at røre melet ud i og jævn saucen. Server med kogte ris. |
|
Opskriften er vist 25930 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Dingenot - 2015-12-13 19:04:15 Den smager også rigtig godt med et par skiver banan og lidt rosiner. anonym - 2014-05-05 20:33:45 Super nem og smager godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne