Udvanding af sild

Udvanding af sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 saltsild
 vand
 
Opskrift:
Vand silden ud til saltindholdet er passende for din gane.

Natten over i skål med halvt vand og halvt sild plejer at være tilpas, men nogle foretrækker silden mere salt - og så skal man bruge mindre vand i forhold til sild - eller mindre udvandingstid.

Test saltsmagen ved at smage et lille stykke af nakken.

Lynudvanding kan ske ved at lade silden stå i rindende vand - men det bør kun gøres i nødstilfælde.





karakterer:
Opskriften er vist 25800 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu