Udvanding af sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Vand silden ud til saltindholdet er passende for din gane.
Natten over i skål med halvt vand og halvt sild plejer at være tilpas, men nogle foretrækker silden mere salt - og så skal man bruge mindre vand i forhold til sild - eller mindre udvandingstid. Test saltsmagen ved at smage et lille stykke af nakken. Lynudvanding kan ske ved at lade silden stå i rindende vand - men det bør kun gøres i nødstilfælde. |
|
Opskriften er vist 25800 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne