Lammehoved med Fetti
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehoved Oprindelsesland : Jordan Indsendt af : Jennah Indsendt : |
|
|
Læg lammehovederne i en stor gryde og hæld vand så det dækker. Tilsæt gulerødder, peberkorn, løget, laurbær, salt og peber.
Lad det småkoge i ca.2 timer.
Tag hovederne op og pil kødet af kinderne og rundt på kraniet.
Tag et fad ( med kant) og skift mellem at lægge vand og brød i fadet, så brødet bliver helt opløst. Så blander man et krus af vandet med edikken, citronsaften og de pressede hvidløg og hælder øverst på det opløste brød. ( hvis man vil have det lidt stærkt, kan man tilsætte lidt frisk presset chili) Til sidst anretter man det afpillede kød, øjne ( pil pupillen og det hvide fra), den skrællede tunge og hjernen ovenpå brødet og strør salt Tips: Det resterende kogevand kan bruges til suppe bagefter. Velbekomme! Mine børn elsker det! |
|
Opskriften er vist 8905 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne