Vin-marinade

Vin-marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse vin - Blandet vin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.urter, f.eks. porre, selleri og gulerod, i mindre stykker
0.5 fl.rødvin eller hvidvin
1 laurbærblad
5 Peberkorn, sorte
0.25 tsk.salt
 
 
 
Opskrift:
Kog vinen med urter og krydderier, til urterne er møre (ca. 10 min). Sigt marinaden over i en skål, og lad den køle af. Marinér kød, fisk eller fjerkræ i 6-12 timer i køleskab. Dup kødet med køkkenrulle inden grillning. Lyst kød farves rødligt, når det marineres i olien.





karakterer:
Opskriften er vist 14149 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu