Tun muss ca. 10 personer

Tun muss ca. 10 personer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lis

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.cremefraiche
2 dl.piskefløde
2 tsk.tomatpure
5 Husblas, blade
400 g.tun i olie - olien hældes fra
 salt
 peber
 citronsaft
 
Opskrift:
Husblas udblødes i koldt vand. fløden piskes. tun piskes i stykker med pisker.

Cremefraiche, flødeskum, salt, peber, citronsaft og tomatpure blandes sammen. lidt af blandingen røres i den smeltede husblas og deri røres derefter resten af cremefraiche blandingen tun røres til sidst forsigtigt i.

tunmussen hældes i en skyllet form.

Tips:

Pynt forslag: brøndkarse, agurk, citron, tomat, æg og kaviar. Denne ret kan fryses





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Opskriften er vist 22428 gange,
og udskrevet 444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-01 14:24:13
En fantastisk god Tun muss som jeg vil bruge mange gange.

  -   2008-03-10 13:24:47
Det er bare en god opskrift. Nem og meget lækker . Fra en skala fra 1 til 10 får den et kæmpe 9 tal.

  -   2008-03-01 16:35:32
Hvor er tunen henne i opskriften? hvor meget tun? ?