Tun muss ca. 10 personer
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : lis Indsendt : Red : |
|
|
Husblas udblødes i koldt vand. fløden piskes. tun piskes i stykker med pisker.
Cremefraiche, flødeskum, salt, peber, citronsaft og tomatpure blandes sammen. lidt af blandingen røres i den smeltede husblas og deri røres derefter resten af cremefraiche blandingen tun røres til sidst forsigtigt i. tunmussen hældes i en skyllet form. Tips: Pynt forslag: brøndkarse, agurk, citron, tomat, æg og kaviar. Denne ret kan fryses |
|
Opskriften er vist 22407 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ina - 2011-02-01 14:24:13 En fantastisk god Tun muss som jeg vil bruge mange gange. IMG - 2008-03-10 13:24:47 Det er bare en god opskrift. Nem og meget lækker . Fra en skala fra 1 til 10 får den et kæmpe 9 tal. kr - 2008-03-01 16:35:32 Hvor er tunen henne i opskriften? hvor meget tun? ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne